Vesti

Donacija značajnog Zepter medicinskog aparata u okviru Projekta „Make a WISH“ 2018

07/03/2018

Izvor, 7.mart

Pre mesec dana, prilikom isporuke medicinskog aparata za kiseonik, mati Glikerija iz Ustanove Sveta Petka, izrazila je ambasadi Suverenog Maltškog reda ŽELJU devojaka – korisnica Centra u Izvoru. Reč je o uređaju za svetlosnu terapiju, koju proizvodi firma Bioptron AG iz Švajcarske (preduzeće koje je sredinom 90-tih godina ušlo u sastav grupacije Zepter). Ovaj moderan medicinski aparat koristi se na profesionalnom nivou u bolnicama, specijlizovanim institutima, sportskim i velnes centrima: omogućava transformaciju svetlosti u elektrohemijsku energiju, aktivirajući lanac biohemijskih reakcija između ćelija, ne ograničavajući se na tretiranu površinu kože već uključujući ceo organizam.

Tom prilikom, ambasador di Luka, s obzirom da poznaje senzibilitet gospodina Filipa i gospođe Madlene Zepter, obećao je da će proveriti njihovu spremnost da se pridruže Projektu „Poželi ŽELJU Malteškom redu“. Jedan telefonski poziv i samo kratak vremenski okvir za dogovor bili su dovoljni da dobijemo potvrdu od „Zepter Srbije“ za donaciju Bioptron lampe!

U prisustvu Savetnika Direktora Zepter grupe Djordja Mijalkovića, marketing koordinatora Jelisavete Ilić i Doktora Aleksandra Neškovića danas je isporučen ovaj značajan medicinski aparat. Iskrena zahvalnost gospođi Madleni Zepter od strane efikasnog medicinskog osoblja Centra, mati Glikerije (iznenađena brzinom intervencije), i naravno od strane ambasadora di Luke i menadžera Projekta „Make a WISH“, profesora Nenada Prokića.

 

Na slici iznad: U ustanovi Sv.Petka koju vode pravoslavne sestre, isporuka njihove ZELJE: medicinski aparat firme Bioptron AG (društvo u sastavu grupe Zepter). Na slici (s leva na desno): doktor Aleksandar Nešković , marketing kordinator Jelisaveta Ilić, ambasador Alberto di Luca, mati Glikerija, svetnik direktorke Zepter grupe iz Srbije Djordje Mijalković, menadzer projekta “Make a WISH to the Sovereign Order of Malta” Nenad Prokic.