Vesti

Sremčica traži pomoć – Ambasada pruža pomoć

24/10/2017

Sremčica, oktobar 2017

 

Prethodnih dana primili smo zahtev za pomoć iz Ustanove za decu i mlade “Sremčica” koja vodi brigu o štićenicima različitih nivoa invaliditeta.
Iako nisu predvidjeni programom “Make a WISH 2017”- moramo da podsetimo koliko je za njih već učinjeno programom “Make a WISH 2016” – delegacija Ambasade Suverenog Malteškog reda u Beogradu je posetila tu Ustanovu i susrela se sa vaspitačima i decom i „sakupila“ njihove ŽELJE. Nedostaju im prehrambreni proizvodi a prvenstveno mleko, jogurt i ulje.
Ambasador Alberto di Luca, u pratnji sa Direktorom Projekta “Make a WISH”, profesorom Nenadom Prokićem, potvrdio je da će se Ambasada založiti da obezbedi neophodne namirnice za ovu humanitarnu Ustanovu i njene korisnike sa kojima smo već prijateljski povezani.

Na slici sa leve strane: Dir. Projekta “Make a WISH”, prof. Nenad Prokić i Direktorka Ustanove Sandra Perić. Sa desne strane, ispred kombija koji smo im donirali prošle godine, deca iz Ustanove medju kojima su Ambasador Alberto di Luca sa ženom Emanuelom.